Un sejur de vis la Complexul Turistic Vraja Muntelui Moeciu

Fa o rezervare chiar acum la 0745.045.506

Vila Vraja Muntelui

20 camere duble si 7 camere triple, o sala multifunctionala cu 40 locuri, sala de mese, centru spa

Fa o rezervare chiar acum
Vila Vraja Muntelui Moieciu

Bine ati venit la Vila Vraja Muntelui 1

O locatie construita cu un singur scop, anume acela de a oferi turistilor toate conditiile pentru un sejur de neuitat, iar pachetul oferit, cazare, restaurant, sauna, sala de fitness, fotbal pe teren sintetic, partie de schi si sanie, toate acestea fac din Vila Vraja Muntelui 1 Moieciu, un loc unde vei reveni de fiecare data cu bucurie.

La Vila Vraja Muntelui 1, confortul este la el acasa, iar tu, familia ta si prietenii va veti bucura de un sejur fara egal.

Cazare in Moieciu, Vila Vraja Muntelui 1
Vila Vraja Muntelui 1

Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de o masa linistita si de un pahar de vin in compania celor dragi in mijlocul naturii, in salbaticia serena a muntilor?

O locatie completa pentru distractia cu un grup activ de prieteni

La o distanta de 300m de Pensiunea Vraja Muntelui 1 se afla Vila Vraja Muntelui, locatie ce ofera clientilor 20 camere duble, 7 camere triple, o sala multifunctionala cu 40 locuri la ultimul etaj, sala ce poate gazdui cu succes conferinte, intalniri de afaceri sau pur si simplu o petrecere cu un numar mai mare de prieteni, o sala de mese, un centru spa (sauna uscata, sauna umeda, sala de forta cu benzi, biciclete, aparate pentru exercitii de forta)

De asemenea, Vila Vraja Muntelui dispune de un bar in incinta caruia avem o masa de tenis de masa si o masa de biliard.

Daca punem la calcul si foisorul cu gratar, terenul de fotbal cu gazon sintetic, partia de schi, tubing si sanie, partie deschisa in sezonul de iarna, obtinem o imagine completa a locatiei.

Vila Vraja Muntelui, in cateva cadre surprinse de obiectivul aparatului de fotografiat

Vila Vraja Muntelui ofera conditii excelente de cazare

Cu o oferta de cazare bogata, compusa din 20 camere duble si 7 camere triple, Vila Vraja Muntelui raspunde cu succes si cererilor celor mai pretentiosi turisti, facandu-i sa se intoarca de fiecare data cu drag.

Bar-Restaurant destinat turistilor cazati in complex

Centru spa si loc de joaca pentru copii

Sala de fitness cu aparate de forta, biciclete, tenis de masa si biliard, sauna uscata si sauna umeda, loc de joaca pentru copii, toate la dispozitia clientilor

Solicita chiar acum informatii cu privire la disponibilitatea locatiilor in perioada dorita de tine!

Pentru rezervari, completeaza datele solicitate in formularul de mai jos sau suna chiar acum la telefonul 0745.045.506

Leave this field blank

Completarea si trimiterea acestui formular nu constituie confirmare a rezervarii, fiind doar o solicitare de aflare a disponibilitatii in perioada dorita. Un membru al echipei Vraja Muntelui va reveni cu un telefon pentru a confirma sau a infirma rezervarea si a va trimite detaliile de plata.